Ангелски числа

Ангелски числа

Може би вече знаете за ангелските числа и че чрез тях необикновени същества като ангелите искат да ни изпратят някакъв знак. Дори ако не вярвате много на това, със сигурност се ви правили впечатление еднаквите цифри в номера на автомобил или такива, които виждате на екрана на телефона и компютъра, върху касови бележки и др.

Всъщност такива поредици от еднакви цифри не е случайна. Според д-р Дорийн Върчу – психотерапевт, екстрасенс и писател, тук става въпрос за ангелски числа. В своите книги, които се продават в милионни тиражи и на семинарите си тя обяснява как всеки човек може да получи ясно послание от своя ангел. Дори пише книга за ангелската терапия, в която обяснява как ангелите се стремят да ни помогнат да се справим с проблемите.

Един от начините е да ни дадат своеобразни знаци най-вече с различни комбинации от еднакви цифри.

Какво означават комбинациите от еднакви цифри?

Вероятно често пред погледа ви са попадали многократно комбинации като 1111, 2222, 1212 и други било като час, било като дата или автомобилен номер. Ако повторенията са натрапчиво много, става въпрос за ангелски числа.

Но какво означават те? Ето значенията на някои от многобройните комбинации:

Ангелски числа 111, 1111

Това е ангелското число на интуицията. Неговото значение е свързано със стремежа към духовно пробуждане. Ако виждате често четири единици, трябва да се доверите на интуицията си и тогава ще можете да отключите своя потенциал.

Ангелски числа 222, 2222

Това е число, което означава кръстопът към добро или към лошо. То се свърза, както с хубави, така и с неприятни неща. В Библията може да се открие в 22-годишното управление на Израел от нечестивия цар Ахав, но също така и в 22-те неща, които създава Господ през 6-те дни на Сътворението. Числото 2 е ин и ян, черно и бяло, изобщо дуалистичния характер на всичко около нас. Именно и заради това числото 2222 в ангелската нумерология означава нелеката съдба да трябва да направиш избор.

Ангелски числа 333, 3333

Комбинацията от повтарящи се тройки 333 ви се явява, за да ви изпрати послание, че е нужно да внесете ред в ума и тялото си. Трябва да помислите и да изясните целите в живота си или поне по-непосредствените от тях и да се постараете да канализирате потенциала си в преследването им.

Ангелски числа 444, 4444

Тази редица е ангелско напомняне, че ви предстоят трудности. Но Вселената ще ви защити и ще ви насочи точно там, където трябва да постигнете целите си. 4444 може да означава също, че пътят ви е правилен, само трябва да не се отклонявате от него, дори и да срещате предизвикателства, които понякога изглеждат непреодолими

Ангелски числа 555, 5555

Петицата символизира промяна в живота. Бъдете подготвени тялом и духом, запазете душата си в хармонично състояние и ще можете да посрещнете всяко предизвикателство.

Ангелски числа 666, 6666

Ако се чудите дали това е дяволско число, защото според Библията е числото на звяра, трябва да знаете и друго. Бог създава света за 6 дни и заповядва на човека да работи също толкова, а да почива на седмия. Виждате ли поредица от шестици, бъдещето ви ще бъде светло, стига да имате готовност да живеете по-прост живот и да се откажете от навиците, които знаете, че ви дърпат надолу.

Ангелски числа 777, 7777

Това число означава пълнота, защото се състои от седмици, а Господ работи 6 дни и почива на 7-ия. Освен това е известно, че Исус учи последователите си, че ако някой сгреши спрямо тях, да му простят 70 пъти по 7.

Числото 7 символизира и седемте чакри, както и седемте небеса. То означава, че ако го видите, повтарящо се в комбинация, ще получите сили да преодолеете всички препятствия.

Ангелски числа 888, 8888

Осем, повторено в редица, показва финансово изобилие, но и предупреждение да контролирате финансите си, както и да не сте алчни. Ангелите ви съобщават с числото и че в интимния си живот ще намерите щастие. Само трябва да сте позитивни, да простите на всички, които са ви наранили с нещо. 888 ви подтиква да вървите напред, без да се отказвате от духовните си корени.

Ангелски числа 9999

Ангелски числа 999, 9999

Девятката символизира състрадание и просветление. Виждате комбинация от деветки тогава, когато ангелите ви напомнят да се отнасяте по-внимателно с хората, които полагат грижи за вас. Освен това трябва да сте готови да приключите с нещо старо и да поставите началото на нещо ново.

Ангелски числа 000, 0000

Комбинацията от нули е напомняне за единение с Бога, но може да означава също и разочарования. Затова когато я виждате многократно, по-добре да не планирате нищо за момента.

Ангелски числа 1717

1717 е изключително положителна комбинация. 1 – това е числото за нов старт, ново начало, а 7 се свързва със знание и образование. Повторението им в комбинацията означава само едно – дава ви се нов шанс и много мъдрост да вземете добри решения и да направите правилен избор.

Ангелски числа 1212

Когато видите числото 1212, това е знак от Ангелите, че вие сте защитен и обгърнат от тяхната любов и грижа. Тези числа носят силно чувство на любов и вътрешен мир, хармония в душата и усещане за пречистване и трансформация.

Как да разгадаете чрез числата посланията на ангелите?

Дори да виждате повтарящи се числа всеки ден, много от тях не са ангелски. Ако наистина числото е важно, ще го виждате много, много пъти, за да се убедите, че това не е някакво съвпадение.

Но нали ангелите са свръхестествени същества, защо трябва да общуват с нас посредством числа?

Ако вярвате в теорията за ангелските числа, то трябва да сте наясно, че ангелите обитават свят, различен от нашия. Не можете да ги усетите или чуете, освен ако самите вие не се научите да съществувате в този духовен свят.

Ето защо ангелите общуват с нас с тези числови поредици, а ние можем да се опитаме да вникнем в посланията им:

  1. Отделете време, за да разберете интуитивно какво се опитват да ви кажат.
  2. Отпуснете се и се съсредоточете върху повтарящото се число, като забавите дишането си и успокоите ума си.
  3. Помъчете се да определите как се чувствате, за какво мислите в момента.
  4. Не изпадайте в паника, ако не можете да разберете посланието веднага, а продължете да опитвате.

А ако изведнъж спрете да виждате ангелски числа, това не значи, че ангелите са ви изоставили. Техните напътствия могат да бъдат и под други форми. Просто трябва да сте търпеливи и да отворите ума си и за най-малките знаци около себе си.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top