Сънувах, че съм бременна. Какво означава ако сънуваш, че си бременна?

Сънувах, че съм бременна

Лежите и гушкате възглавницата с вълнение за следващия ден или поне с утехата, че предишният е приключил без да ви падне тухла на главата. И хоп, сънувате, че сте бременна. Плочките ви ги няма, имате корем, подути крака, кисело настроение, желание на сладко. То вие и по принцип нямате плочки и обичате много сладко, но сега се чувства някак по друг начин. И дори усещате отчетливо ритване в стомаха отвътре!

Какво значи да сънуваш, че си бременна?

Съществуват ли предпоставки от преди 10-тина дена да се усещате като бъдеща майка? Ако да, сънят ви може би е начин на тялото да ви каже, че трябва все пак да отидете до аптеката за един тест за бременност.

Според други тълкувания бременността означава повишение, напредък в кариерата. Ехе, този сън тогава ще се превърне в любим и всяка вечер сигурно ще заспивате с мисълта за него и така, докато се сбъдне.

Ако сънувате, че имате голям корем, това значи неприятности и беди.

Това не означава обаче да си седите затворени вкъщи, току виж да не ви падне тухла на главата или кола да ви изпръска по улицата, шефът да ви е сърдит или някой луд да ви крещи в трамвая сутринта. Напротив, сложете си най-хубавата усмивка на лицето и бъдете себе си. Какво по-лошо може да стане от това да натиснете пауза на живота си? А дори и да ви съкратят, скоро ще излезе нова и може би по-хубава работа! Дори да ожулите колата на половинката, това може да го накара да се замисли за нова и по-хубава. А пък ако изгорите яденето, това е добър повод да си поръчате пица!

Ако мъж сънува бременност, това означава, че е готов за нов етап в живота си.

Ако мъж сънува, че е бременен, предстои му брак. Така че уважаеми господине, ако имате половинка, изгладете най-хубавата си риза и мислете за впечатляващо предложение за брак. Ако не искате да се жените, за вас се отнася второто тълкуване на този сън: Ако мъж сънува бременност, му предстоят неприятности и проблеми! Много хора ще възкликнат, че те двата варианта са едно и също нещо всъщност.

Ако сънувате, че раждате

Очаква ви голяма, силна и истинска любов. Само не казвайте на съпруга си! 🙂

Публикацията е отбелязана с етикети: , ,

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top