13 годишнина от сватбата

13 годишнина от сватбата

13 годишнина от сватбата е дантелена.

Подходящи цветя за 13 годишнина от сватбата са най-вече момина сълза, но също хризантема, а подходящ камък е цитрин.

Ако решите да подарявате букетче с момина сълза за годишна от сватбата, то това трябва да стане февруари или март, когато цъфти растението. Ще го намерите при бабите в подлезите или на пазара. С хризантемите няма да имате проблеми целогодишно, тъй като са супер популярни цветя и се намират във всеки един уважаващ себе си магазин за цветя.

Цитринът също е перфектен подарък за 13 годишнина от сватбата. Никак не е скъп, а бижутата с цитрин са популярни и красиви. В допълнение почитателите на мистичното му придават толкова вълнуващи свойства, че ако сте склонни да им вярвате, с най-голямо удоволствие ще хукнете през глава към първия магазин за този тип бижутерия, откъдето да изкупите цялото налично количество. Цитринът лекува от депресия, подпомага работата на черния дроб, бъбреци, сърце, лекува диабет, гастрит, склероза!

13 годишнина от сватбата

Подарък за тринадесет годишнина от сватбата

За 13 годишнина от сватбата нормалните хора подаряват дантелено бельо, спално бельо, покривки, рокли и всякакви други текстили и трикотажи.

По-важното е да ви поздравя, че след 13 години брак все още сте заедно, тъй като статистиката казва, че 50% от браковете приключвали с развод в първите 10 години. Имайте предвид, че ви остават само още 87 години до последната годишнина от сватбата, която е наименувана – червеноплатинена годишнина от сватбата!

Все пак числото 13 съдържа известен фатализъм в себе си, така че не се колебайте да се въоръжите с най-силното средство, с което се гонят злините, съпътстващи това число, а именно камъкът цитрин! Да, не очаквахте, но той помага и за това.

13 годишнината от сватбата в много семейства отбелязва и началото на един вълнуващ момент, а именно момента, в който вашия наследник навлиза в пубертета и нервната ви система тепърва ще бъде подложена на опъване в степен каквато не сте и подозирали, че притежавате! 🙂

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top