Ангел Джамбазки – съпруга, родители, ВМРО, нацистки поздрав

Ангел Джамбазки

Ангел Джамбазки – съпруга и семейство

Ангел Джамбазки има дъщеря на име Биляна, родена през януари 2019 година, както сам той споделя в интервю. Не е известно дали е женен. В жълтата преса се спрягат имената на няколко жени, с които той може да има или да няма връзка. Маргарита Теодорова Цачева се спряга за негова приятелка, както и за майка на дъщерята на Ангел Джамбазки. Твърди се също, че той има още едно дете от жена на име Росица Кашикова, за която се твърди, че може би е негова съпруга, тоест има сключен граждански брак с нея.

Ангел Джамбазки – възраст и родители

Ангел Чавдаров Джабазки е роден на 21 март 1979 година в град София. През 2022 година ще навърши 44 години. Няма публично достъпна информация за родителите му. Лице на име Чавдар Ангелов Джамбазки е главен асистент във Висше транспортно училище „Тодор Каблешков“

Ангел Джамбазки – казарма

Ангел Джамбазки не е отбивал наборна военна служба. Наборната военна служба в България беше военно задължение на всички български мъже, достигнали пълнолетие, което отпадна на 31 декември 2007 година, като последният набор, отслужил военна служба беше набор 1988 година. Военната служба можеше да се отлага, ако след средното образование, човек запише висше образование, докато го завърши. Ангел Джамбазки е бил студент по право повече от 10 години и поради тази причина не е ходил в казарма. В случай, че беше завършил своевременно специалността си, то наборната му военна служба след 2001 година би била 6 месеца.

Ангел Джамбазки неколкократно се е обявявал за връщането на наборната военна служба в България.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top