Дорийн Върчу и нейните ангелски числа

Дорийн Върчу

Doreen Virtue или Дорийн Върчу е американска мотивационна говорителка, писателка и авторка на множество книги за ясновидство и парапсихология, като най-известна е с тезата си, че всеки има ангели пазители, които общуват с нас чрез ангелски числа – комбинации от еднакви цифри, които виждаме на различни места около себе си.

Дорийн Върчу има над 10 книги, преведени на български, сред които са „Изчистване на чакрите“, „Как да общувате с вашите ангели“, „Общуване с архангелите“, „Целебни слова от ангелите“ и други.

Кратка биография на Дорийн Върчу

Истинското име на Дорийн Върчу е Дорийн Рийна Бленър (Doreen Reena Blenar). Родена е на 29 април 1958 година в Калифорния. По образование е доктор по психология и е работила като психотерапевт. Женена е три пъти.

Самоизобличаването на Дорийн Върчу

През 2017 година Дорийн Върчу се отдава на християнската религия и се отрича от досегашната си работа (линк към официалния й сайт на английски), като ежедневно полага усилия хората да спрат да купуват нейните книги и други продукти, а когато има възможност ги изтегля от пазара. За съжаление множество компании имат лицензите върху произведенията й и продължават да ги продават.

1 коментар за “Дорийн Върчу и нейните ангелски числа”

  1. Много добра статия включваща промяната в живота й и вярванията й, което е най-важният елемент 🙂 Поздравления!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top