Мнение за четка за зъби Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Четка за зъби Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Ползвам четката ми Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500 от 16 декември до днес 4 февруари. Закупих я от Jarcomputers.com на цена 66.99 лева. Не правя реклама, просто там беше на най-ниска цена.

Опаковката изглежда много добре. Доволен бях, че съм поръчал още една бройка за подарък. Комплектът включва малко упътване, четката с изваден накрайник, капачка за накрайника, две гумени ластичета с различен цвят, както и стойка за зареждане, която е с USB накрайник, но няма зарядно.

Интересното е, че още неразопаковани, четките за зъби се показаха за добавяне в приложението на Xiaomi Mi Home.

Първоначално включване и използване на четката за зъби

Нямах някакви драми. Накрайникът се слага с лекота и четката веднага тръгва. Беше заредена на нещо от типа на 60%. Зарядът е видим в приложението Mi Home. В упътването има насоки как човек да си мие зъбите и ако срам не срам ще кажа, че научих нови неща 🙂

Как работи четката Xiaomi

Четката има един бутон, който се натиска и тя преминава в първия си режим – стандартен, за което свети и най-горния led индикатор. При повторно натискане преминава във втория режим, който е за чувствителни зъби, а третият режим може да се настрои от приложението на още малко по-силно ниво, но по подразбиране се води за начинаещи, каквото и да значи това.

Четката може да се настрои да работи 2 минути или 2:30 минути. На всеки 30 секунди спира за секунда, с което те подсеща да я преместиш на друга позиция. Четката може да се настрои и за още допълнителни 30 секунди, които в приложението се водят „допълнително избелване“ или „грижа за венците“ 🙂

След измиване на зъбите можете да сихнронизирате четката с приложението и да видите вашата оценка за качеството на измиване – до каква степен сте покрили всички места, доколко равномерно сте чистили и колко пъти сте натискали прекалено силно. Също така приложението показва части от зъбите, на които да наблегнете следващия път. Абе умна работа.

Ето и как изглежда приложението Mi Home и прозорците на четката Xiaomi Mi Smart Electric Toothbrush T500

Публикацията е отбелязана с етикети: , ,

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Scroll to Top