2024 – годината на Кафявия дървен дракон според Китайския зодиак

дървен дракон

Годината на Кафявия дървен дракон започва на 10 февруари 2024 и приключва на 28 януари 2025, когато ще влезем в годината на Кафявия дървен кон.

В китайската астрология всяка година е представена от едно от дванадесетте зодиакални животни и всяко животно е свързано с един от петте елемента: дърво, огън, земя, метал или вода. Годината на дървения дракон настъпва на всеки шестдесет години и се смята за особено благоприятно и силно време.

Последната година на Дървения дракон започна на 5 февруари 2000 г., а следващата ще започне на 28 януари 2060 г. В китайската астрология традиционно се смята, че годината има значително влияние върху живота на хората и света като цяло. За родените в годината на Дървения дракон се казва, че са силни, амбициозни и независими. Смята се, че са естествени лидери с дълбоко чувство за справедливост и често са уважавани от другите.

По отношение на петте елемента Дървеният дракон се свързва с елемента дърво, което представлява растеж, гъвкавост и креативност. Това предполага, че родените през тази година може да са особено иновативни и адаптивни, с талант за намиране на нови решения на проблеми. В същото време драконът също се свързва с власт, сила и власт, така че родените през тази година може да имат естествена склонност към лидерски роли.

Като цяло Годината на дървения дракон се разглежда като време с голям потенциал и възможности, с много възможности за растеж, успех и трансформация. Твърди се, че е време, когато хората могат да постигнат целите си чрез упорита работа, решителност и желание за поемане на рискове.

Публикацията е отбелязана с етикети: ,

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top